Petak, 18.06.2021.  
 
 
 
Odabrani pobjednici u kategorijama WebAward.Me 2010... Sarajevo, 03.12.2010
Team Consulting povezao CIK sa Centrom za prebrojavanje glasačkih listića... Sarajevo, 29.11.2010
Projekt mrežne infrastrukture za F-AC Mostar Auto... Sarajevo, 29.11.2010
Media Centar i Adria Media koriste Team Webmail... Sarajevo, 29.11.2010
  Home :: Aktuelnosti :: TeamLink Internet konekcije  
  Team Webmail by TeamLink  
 

SVE – SVUGDJE

Kada nekoga danas pitate gdje radi dok sjedite na jutarnjoj kafi, većina ljudi će vam prstom pokazati prozor svoje kancelarije koji se vidi iz bašte. Drugi će vam dati vizit-kartu, a treći će vam reći: Ja sam baš sada na poslu!

Do nedavno je posljednji odgovor bio rezervisan za ljude koji imaju dobre izgovore da pobjegnu iz svojih kancelarija, no to više nije tako. Team Consulting nudi svojim klijentima novi način poslovanja baziran na servisima koji nisu vezani za mjesto.
Vaši kontakti, dokumenti, korespodencija i svi potrebni alati će se nalaziti svugdje gdje ste i vi!

Koje su mogućnosti Team Webmail usluge?

Profesionalni webmail hosting na popularnoj ZIMBRA platformi koja nudi e-mail kolaboraciju, dijeljene dokumente, zajedničke adresare, sistem arhiviranja po evropskim standardima, pristup sa različitih OS platformi – samo su neke od prednosti ovakvog servisa. Ovim servisima možete pristupiti s vašeg mobitela, iz internet kafea ili sa kućnog računara. Gdje god da se nalazite, vaše e-mail poruke, dokumenti, adresar, predefinisani predlošci i sl., biće vam dostupni. Uz to, sve vaše dokumente ukoliko želite, možete dijeliti sa saradnicima.

Međutim, ovim nisu iscrpljene sve mogućnosti Team Webmail-a. Ako ste do sada navikli koristiti MS Outlook, naše rješenje može igrati ulogu MS Exchange servera sa svim svojim mogućnostima i funkcionalnostima, a i mnogo više i po dosta nižoj cijeni.
Naša usluga nudi i profesionalno arhiviranje koje zahtijevaju propisi EU, kao i markiranje korespodencije sa tagovima radi lakšeg pretraživanja poruka.
Svaki e-mail account ima svoju enkriptiranu repliku na našim backup serverima sa mogućnošću vraćanja podataka unazad dvije generacije. Servis takođe podržava SSL enkripciju i pristup putem GPRS-a odnosno mobilnih telefona sa posebnom podrškom za platforme Symbian, Blackbery i Iphone.
Sigurna, zaštićena komunikacija između uređaja kojim pristupate i servera na kojem je instaliran softver je još jedna u nizu prednosti naše usluge. Naša farma servera je licencirana od strane Regulatorne agencije za komunikacije kao 100% pouzdana komunikacijska platforma.

U našoj ponudi su dvije vrste paketa, prilagođeni različitim potrebama naših korisnika:
•    Team Webmail standard zapremine 500 MB po cijeni od 2 KM mjesečno i
•    Team Webmail proffesional zapremine 1GB po cijeni od 5 KM mjesečno.

Team Webmail proffesional opremljen je i tzv. Outlook konektorima i svime što je potrebno da biste ga koristili kroz Outlook i da biste sebi omogućili potpunu mobilnost prilikom prijema i slanja mailova. Obezbjeđena je i posebna podrška za i-phone, Blackbery i Symbian telefone.

Ukoliko ste i vi željni slobode i imate potrebu da je vaš posao tamo gdje ste vi, budite slobodni da nas kontaktirate!

Telefon:

+387 33 565 456
+387 33 565 455

E-mail: sales@team.ba
Web:

www.teamlink.ba
www.teamlink.ba/webmail

 

 
     
  home... kontakti... team.ba